понеділок, 11 жовтня 2021 17:00
Оксана Снігур
Оксана Снігур
Оксана Снігур

Не псуйте настрою

– Найди атошника й атошницю, які могли б прийти до третьокласників перед 14 жовтня, – просить знайома Наталя.

Тиждень свариться з батьками однокласників її доньки. Кілька матерів хочуть на Покрову вітати хлопчиків. Замовили пряники й блокноти з написом "Майбутньому захиснику".

– Та, бляха, їм же по 9 років! Коли спитала, чи знають ці мами щось про Донецький аеропорт і Іловайськ, обізвали ненормальною. Сказали, що від кожного залежить, як сприймати свято і що в усьому бачу негатив. Дві мене заблокували, коли уточнила, чи відпустять синів у армію. Пропонувала разом подивитися відео чи кліпи про наших військових. Відписали, що можу показувати все, що хочу, але вдома.

В опозиції проти святкування семеро батьків. За – 18. Дій­шли консенсусу – запрошують когось провести відкритий урок і вітають хлопчиків. Одна мати пропонує привітати й дівчат. Але батьки хлопчиків ображаються, бо ті отримають подарунки двічі – попереду ще 8 Березня. Та й пряники вже замовили з фігурками хлопців.

На початку жовтня вчителька пише, що ніяких відкритих уроків проводити не можна. Через карантин у школу заборонено заходити навіть батькам.

– От усе й вирішилося. – пише мати з батьківського комітету. – Пряники і блокноти я заказала. Наташа, будь ласка, не псуйте нікому настрою. Хватить!

Зараз ви читаєте новину «Не псуйте настрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі