пʼятниця, 08 квітня 2022 12:40

Спецтема: Війна Росії проти України

З'явилося відео перших секунд після атаки по вокзалу в Краматорську

З'явилося відео перших секунд після атаки по вокзалу в Краматорську
Ракета влучила у тимчасовий зал очікування. Фото: Нацполіція

Внаслідок ракетного удару по вокзалу в Краматорську на Донеччині загинули 30 людей, зокрема, двоє дітей.

Іще понад 30 мирних жителів поранені, повідомила речниця Донецької обласної військової адміністрації Тетяна Ігнатченко, наголосивши, що це лише попередні дані.

"Серед загиблих на вокзалі в Краматорську - двоє дітей", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ударили "Точкою-У": Зеленський відреагував на обстріл вокзалу в Краматорську

Постраждали люди, які очікували на евакуаційний потяг. На місці зараз працює поліція. Документує наслідки ракетного удару та із співробітниками ДСНС рятує людей.

"Ракета влучила у тимчасовий зал очікування, де перебували сотні людей. Це ще один доказ того, що Росія жорстоко, по-варварськи знищує мирне населення України, з єдиною метою - вбити", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Відео перших хвилин після ракетного удару окупантами по Краматорському залізничному вокзалу опублікувала пресслужба Збройних сил України.

Окупанти атакували вокзал у Краматорську близько 11:00 8 квітня. Вдарили касетним "Іскандером". Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувалася евакуація жителів Донеччини до безпечніших областей України. Рашисти добре знали, куди цілять.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося відео перших секунд після атаки по вокзалу в Краматорську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі