пʼятниця, 08 квітня 2022 12:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Ударили "Точкою-У": Зеленський відреагував на обстріл вокзалу в Краматорську
3

Фото: instagram.com/zelenskiy_officia

Президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл рашистами залізничного вокзалу у Краматорську на Донеччині.

Повідомив, що окупанти вдарили ракетою "Точка-У". Допис з'явився в Іnstagram.

"Окупанти вдарили "Точкою-У" по залізничному вокзалу Краматорська, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію. Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок ракетного обстрілу Одещини є постраждалі

На ракеті, яка впала на вокзал у Краматорську, російською мовою написано "За детей". Це видно на відео, яке опублікував президент.

Внаслідок ворожої атаки майже 30 осіб загинули, до 100 отримали поранення. Поліція та рятувальники вже на місці, додав Зеленський.

Окупанти атакували вокзал у Краматорську близько 11:00 8 квітня. За даними голови Донецької ОВА Павла Кириленка, вдарили касетним "Іскандером". Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувалася евакуація жителів Донеччини до безпечніших областей України. Рашисти добре знали, куди цілять.

Зараз ви читаєте новину «Ударили "Точкою-У": Зеленський відреагував на обстріл вокзалу в Краматорську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі