субота, 17 липня 2021 12:47

З'ясували причину аварії автобуса, який із пасажирами перекинувся в кювет
4

Аварія пасажирського автобуса, який прямував за сполученням Київ-Вроцлав, сталася через людину на проїжджій частині.

Водій, уникаючи наїзду на пішохода, злетів у кювет, повідомляє пресслужба поліції. Двоповерховим автобусом марки "Setra" керував 43-річний житель Хмельницької області.

"У салоні окрім двох водіїв перебували орієнтовно 58 пасажирів - жителів Києва, а також Рівненської, Львівської і Закарпатської областей. Унаслідок ДТП травмувалися 23 людини", - йдеться у повідомленні

Пішохода, який вискочив назустріч автобусу, та двох пасажирів госпіталізували у реанімаційне відділення, ще двоє осіб перебувають у травматології Дубенської міської лікарні. 11 людей із незначними травмами знаходяться у Радивилівській ЦРЛ. Ще сімох пасажирів із різними травмами доправили у Бродівську центральну міськлікарню.

Фото: rv.npu.gov.ua

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування. Слідчі встановлюють обставини ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАЗ вискочив на зустрічку й зіткнувся із вантажівкою: є загиблі

На Рівненщині у кювет перекинувся автобус Київ-Вроцлав. У салоні перебували виключно громадяни України. ДТП сталась вночі о 3:45 на автодорозі між селом Крупець та містом Радивилів Дубенського району. До лікарні доправили понад 15 людей, їхній стан оцінюють медики.

Зараз ви читаєте новину «З'ясували причину аварії автобуса, який із пасажирами перекинувся в кювет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі