субота, 17 липня 2021 09:27

Автобус із пасажирами перекинувся в кювет: є постраждалі
16

На Рівненщині у кювет перекинувся автобус Київ-Вроцлав. До лікарні доправили 16 людей, їхній стан оцінюють медики.

ДТП сталась на автодорозі між селом Крупець та містом Радивилів Дубенського району, повідомляє ДСНС Рівненської області. У салоні перебували 40 пасажирів – усі громадяни України.

"17 липня рятувальники надали допомогу у ліквідації наслідків ДТП за участю рейсового автобуса. Вивели 10 пасажирів та за допомогою спецінструмента деблокували людину, яку затисло між сидіннями. Залучили п'ять одиниць спецтехніки та 20 рятувальників", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/dsns.rivne

Наразі 15 осіб перебувають у Радивилівській лікарні, а ще один пасажир - у Бродівському медзакладі. Обставини автопригоди встановлюють працівники поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевернувся і загорівся автобус з мігрантами

У Польщі водій автобуса Познань-Херсон не впорався з кермуванням, пробив огорожу й злетів з естакади на узбіччя. Автобус перевернувся. У салоні перебувало 57 громадян України, серед яких двоє - водії. В аварії загинуло п'ять осіб. Вцілілі у ДТП розповіли, що автобус під час маршруту декілька разів робив дивні різкі маневри ліворуч-праворуч. Пасажири підозрюють, що він був несправний.

Зараз ви читаєте новину «Автобус із пасажирами перекинувся в кювет: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі