неділя, 21 серпня 2022 02:34

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили склади росіян у Чорнобаївці та Старицях

ЗСУ знищили склади росіян у Чорнобаївці та Старицях
ОК "Південь" ліквідувало за добу 75 окупантів. Фото: Генштаб ЗСУ

Збройні сили України знищили склади російських окупантів у Чорнобаївці та Старицях.

Українська авіація нанесла п'ять ударів по скупченню живої сили, озброєння та техніки ворога. Про це розповів речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь у спеку з простроченими сухпайками: Подоляк відповів на звинувачення РФ в отруєнні окупантів

"Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 230 вогневих завдань, за результатами яких уражено командний пункт 247-го десантно-штурмового полку 7-ої десантно-штурмової дивізії, знищено склади ворожих боєприпасів в Чорнобаївці та Старицях", – розповів він.

Крім того, українські захисники ліквідували 75 окупантів, корпусну самохідну гармату "Гіацинт-С", два танки Т-72 та ще шість одиниць броньованої техніки. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Еліта Російської Федерації вже не вірить у захоплення Києва за три-чотири дні, проте питає, коли закінчиться війна. Також еліта хоче домовитися з Заходом за спиною президента РФ Володимира Путіна про мир в Україні.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили склади росіян у Чорнобаївці та Старицях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі