понеділок, 04 квітня 2022 01:22

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили шість повітряних цілей окупанта: серед них - Іл-22

ЗСУ знищили шість повітряних цілей окупанта: серед них - Іл-22
Повітряні сили відзвітувались за минулий день. Фото: ЗСУ

Винищувачі Повітряних сил продовжують роботу в небі, витісняють ворога на певних напрямках, а також здійснюють прикриття ударних груп бомбардувальної та штурмової авіації, які наносять ракетно-бомбові удари по окупаційних військах.

3 квітня зенітні ракетні війська Повітряних сил знищили шість цілей: дві крилаті ракети, один вертоліт, два літаки (Су-34 та Су-35) та уразили літак-ретранслятор Іл-22 (повітряний пункт управління), повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗСУ.

Із перехопленого радіообміну окупантів стало відомо, що в літака пошкодження, розгерметизовано кабіну і пілоти запросили аварійну посадку на аеродромі Ростова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сумщині очікуються великі бої - Данілов

"Поки весь світ співчуває Україні через масові вбивства під Києвом і ще думає, передавати чи ні Україні зброю для захисту неба і найдорожчого, що у нас є – життя, Повітряні сили ЗС України роблять свою справу і нищать ворога у повітрі!", йдеться в дописі.

Окупанти продовжують нанесення ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури на всій території України, намагаючись посіяти паніку серед населення та порушити логістику Сил оборони.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили шість повітряних цілей окупанта: серед них - Іл-22». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі