субота, 23 липня 2022 18:49

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ завдали кинджального вогню по росіянах – ті в паніці

ЗСУ завдали кинджального вогню по росіянах – ті в паніці
Українські захисники знищують російських окупантів на сході. Фото: Генштаб ЗСУ

Збройні сили України відбили російських окупантів на Слов'янському, Краматорському і Бахмутському напрямках.

На Краматорському росіяни намагалися штурмом з різних напрямків покращити тактичне положення у районі села Верхньокам'янське на Донеччині. Українські воїни зустріли ворога кинджальним вогнем і завдали значних втрат, окупанти в паніці відійшли, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Слов'янському – біля села Богородичне розвідувальні групи ворога намагалися виявити слабкі місця в обороні наших військ. Росіян знешкодили.

На Бахмутському – окупанти знову, вже з різних напрямків, спробували штурмувати територію Вуглегірської ТЕС. Знову безуспішно і з втратами.

Ворожі розвідники намагалися виявити слабкі місця в обороні наших військ на напрямках Соледара і Покровського. Їх знешкодили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська армія "сіла на стакан" – Генштаб

На Слов'янському напрямку противник обстрілював із артилерії райони Дібровного, Великої Комишувахи, Нової Дмитрівки.

На Донецькому – ворог намагається захопити Вуглегірську ТЕС.

На Краматорському – росіяни обстріяли в районах Верхньокам'янського, Різниківки, Закітного, Григорівки, Виїмки і Званівки. Завдали авіаудару біля Спірного.

На Бахмутському – окупанти намагаються наступати на місто Бахмут у Донецькій області.

Обстрілювали наші війська із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах Травневого, Семигір'я, Роздолівки, Яковлівки, Соледара, Білогорівки. Завдали авіаційних ударів по Покровському і Новолуганському.

На Авдіївському, Новопавлівському і Запорізькому напрямках ворог систематично обстрілював цивільну та військову інфраструктуру в районах Новобахмутівки, Пісок, Опитне, Водяного, Шевченка, Малої Токмачки, Новосілки, Зеленого Поля, Білогір'я.

Завдав авіаударів поблизу Красногорівки і Кам'янки.

Російські окупанти значно зменшили інтенсивність наземних операцій на півдні України. Це пов'язано із їхніми втратами на Південнобузькому напрямку.

ЗСУ штурмовою авіацією та гелікоптерами нанесли удари по ворожих опорних пунктах на Херсонщині і скупченню ворожої сили і техніки на Миколаївщині.

Перелякані росіяни розповідають про значні втрати в Україні.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ завдали кинджального вогню по росіянах – ті в паніці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі