пʼятниця, 13 жовтня 2023 09:02

ЗСУ відбивають атаки ворога біля Авдіївки - Генштаб

ЗСУ відбивають атаки ворога біля Авдіївки - Генштаб
Українські війська успішно відбивають ворожі атаки біля Авдіївки. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Українські захисники продовжують стримувати атаки російських загарбників у районі Авдіївки.

Збройні сили України також продовжують штурми у Запорізькій області та в районі Бахмута. Про це в ефірі національного телемарафону сказав речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає Gazeta.ua.

За його словами, на Авдіївському напрямку противник не полишає спроб прорвати українську оборону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просування ЗСУ на деяких ділянках фронту показали на нових картах бойових дій

"Проте безуспішно. Наші захисники протягом минулої доби успішно відбили понад 20 атак ворога в районах Авдіївки, Ласточкиного, Тоненького, Первомайського, Невельського Донецької області", - зазначив Ковальов.

Сили оборони України також продовжують наступальну операцію на Мелітопольському та Бахмутському напрямках.

"На Бахмутському напрямку наші захисники продовжують штурмові дії південніше міста Бахмут Донецької області. Завдають ворогу втрат у живій силі та техніці. Закріплюються на досягнутих рубежах", - сказав Ковальов.

Сили оборони продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, повідомив уранці 13 жовтня Генеральний штаб Збройних сил України.

Українські воїни знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах. Протягом минулої доби відбулося 64 бойових зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відбивають атаки ворога біля Авдіївки - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі