середа, 04 січня 2023 15:47

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ вгатили по комендатурі окупантів у Запорізькій області: подробиці

ЗСУ вгатили по комендатурі окупантів у Запорізькій області: подробиці
4 січня стало відомо, що підрозділи Сил оборони вразили будівлю окупаційної комендатури у Василівці Запорізької області. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників.

Зокрема, 4 січня стало відомо, що підрозділи Сил оборони вразили будівлю окупаційної комендатури у Василівці Запорізької області. Про це повідомив СтратКом ЗСУ в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бавовна" на Донеччині стала однією з найсмертоносніших для армії Путіна в Україні – NYT

"Передаємо привіт оркам, які компактно розмістилися у комендатурі т.о. Василівки, Запорізької області. Чекаємо на підтверджені і приємні новини, але виття поранених вже чути і кульки для вбитих місцева вата вже розпаковує", – йдеться у повідомленні.

Водночас радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко проінформував, що, судячи з повідомлень російських окупантів, у Василівці є влучання по розміщенню загарбників у готелі біля військової комендатури.

1 січня вночі в окупованій Макіївці Збройні сили України знищили базу, де перебували мобілізовані росіяни із Саратова.

Вони базувалися у місцевому ПТУ. Попередньо, точковий удар ЗСУ завдали з РСЗВ HIMARS.

У новорічну ніч завдяки точному удару Збройних сил України у Макіївці вдалося ліквідувати майже 400 мобілізованих росіян. Ще до 300 загарбників отримали поранення різної тяжкості, повідомили у ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вгатили по комендатурі окупантів у Запорізькій області: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі