вівторок, 15 листопада 2022 18:49

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "пройшлися" артилерією по позиціях ворога, знищили важливий об'єкт окупантів

ЗСУ "пройшлися" артилерією по позиціях ворога, знищили важливий об'єкт окупантів
Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за поточну добу уразили чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, два склади боєприпасів та один важливий військовий обʼєкт російських окупантів. Фото: defence

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за поточну добу уразили чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, два склади боєприпасів та один важливий військовий обʼєкт російських окупантів. Про це у вівторок, 15 листопада, повідомив Генштаб ЗСУ.

Російські окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території, зосереджують зусилля на стримуванні дій Сил оборони України на окремих напрямках, продовжують обладнувати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака на енергосистему України 15 листопада може мати наслідки для низки сусідніх країн – Галущенко

Водночас ворог веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

"Протягом цієї доби противник завдав масованого ракетного удару по військовій та цивільній інфраструктурі кількох областей України. Результати роботи засобів ППО Сил оборони України та наслідки ударів противника по обʼєктах критичної інфраструктури наразі уточнюються", – повідомили у Генштабі.

Крім того, окупанти не припиняють обстрілювати позиції наших військ та населені пункти по лінії зіткнення.

У вівторок, 15 листопада, російські окупанти завдали масованих ракетних ударів по території України.

Повідомляється про вибухи у Харкові, Кривому Розі, Вінниці, Львові, Рівному, Житомирі, Хмельницькому, Полтаві, Кропивницькому, Кривому Розі та прилеглих до цих міст областях.

Цього ж дня окупанти обстріляли Київську область та столицю України.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що по Україні терористи випустили 85 ракет. Більшість потрапила по енергетичній інфраструктурі.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "пройшлися" артилерією по позиціях ворога, знищили важливий об'єкт окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі