понеділок, 11 липня 2022 20:31

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ потужно "відпрацювали" по позиціях загарбників на Херсонщині

ЗСУ потужно "відпрацювали" по позиціях загарбників на Херсонщині
Українські воїни обстріляли позиції російських загарбників на Херсонщині. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські воїни обстріляли позиції російських загарбників на Херсонщині.

Зокрема, накрили вогнем пункт управління військами Росії. Про це повідомив речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров у Facebook 11 липня.

Ракетно-артилерійські підрозділи України атакували можливі позиції російських зенітно-ракетних комплексів "С-300" в районі Олешківських пісків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський коротко відповів про деокупацію півдня

До того ж, згодом Збройні сили України завдали влучних обстрілів по пункту управління ворожими військами в Таврійському Каховського району Херсонської області.

"Остаточні втрати противника дорозвідують і уточнюють", – додали в ОК "Південь".

ЗСУ готуються до контрнаступу на Херсон. Цьому сприяють точкові удари захисників по складах боєприпасів російських військ у тимчасово захопленій Херсонській області.

Українські військові тісно співпрацюють із херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області. В окупантів не залишилося безпечного місця в області, де вони могли б розташовувати свої боєкомплекти та ремонтувати бронетехніку.

Збройні сили України знищили головне командування російських окупантів на Херсонському напрямку. 12 загарбників ліквідували, каже окупант у телефонній розмові, яку перехопило Головне управління розвідки.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ потужно "відпрацювали" по позиціях загарбників на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі