вівторок, 28 березня 2023 20:50

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ назвали добові втрати окупантів під Бахмутом

ЗСУ назвали добові втрати окупантів під Бахмутом
Тільки в районі населеного пункту Бахмут за добу сталося 14 бойових зіткнень з ворогом. Фото: Getty Images

За добу українські військові ліквідували або поранили 203 російських солдатів в районі Бахмута, за який тривають постійні бої.

Тільки в районі населеного пункту Бахмут за добу сталося 14 бойових зіткнень з ворогом. Убито за добу 86 окупантів, 117 отримали поранення. Також знищено ворожу самохідну установку "Гвоздика" та станцію радіоелектронної боротьби "Стриж". Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успіхи ЗСУ у битві за Бахмут: підбиті "Гвоздика" та "Стриж" окупантів

Він також додав, що на Бахмутському напрямку ворог за добу завдав 194 ударів. Саме місто вороги обстріляли понад 70 разів.

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

В епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка, Мар'їнка та їх околиці. Завдяки професійним і злагодженим діям, протягом доби підрозділами Сил оборони України було відбито 24 атаки противника на зазначених напрямках. Про це ввечері 28 березня повідомив Генштаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ назвали добові втрати окупантів під Бахмутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі