субота, 16 липня 2022 03:38

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ на півдні ліквідували 18 окупантів та знищили гаубицю "Гвоздика"

ЗСУ на півдні ліквідували 18 окупантів та знищили гаубицю "Гвоздика"
Українські захисники впродовж 15 липня ліквідували на півдні 18 російських терористів. Фото: Генштаб

Українські захисники впродовж 15 липня ліквідували на півдні 18 російських терористів.

Також силами ЗСУ було знищено самохідну гаубицю "Гвоздика", шість одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також польовий склад боєприпасів, повідомляє оперативно-тактичне угруповання "Південь" в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прямо в окоп: показали "ювелірні" удари ЗСУ по ворогу

"Нашою авіацією, парами гелікоптерів та парами літаків нанесено чотири удари по скупченню живої сили, озброєння та техніки окупантів в районі Правдиного, Лозового й Благодатного", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що гелікоптерними парами ворог наносив удари ранком і опівдні по півночі Херсонщини, намагаючись уразити позиції ЗСУ, але успіху не мав, був змушений ухиляючись від вогню, ретируватися.

Втрати російських окупантів в Україні на 15 липня становлять 38 тис. осіб. Ворог продовжує зазнавати втрат і в техніці: РСЗВ ‒ 247; літаків ‒ 220; танків ‒ 1672; крилатих ракет ‒ 155; засобів ППО ‒ 109; гелікоптерів ‒ 188; кораблів/катерів ‒ 15; спеціальної техніки ‒ 67; артилерійських систем ‒ 842; автомобільної техніки та автоцистерн ‒ 2731; БПЛА оперативно-тактичного рівня ‒ 681; ББМ (бойових броньованих машин) ‒ 3866.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на півдні ліквідували 18 окупантів та знищили гаубицю "Гвоздика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі