неділя, 21 серпня 2022 19:39

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "демілітаризували" всі підкріплення росіян, які ті змогли перекинути з Лівого берега – Хлань

ЗСУ "демілітаризували" всі підкріплення росіян, які ті змогли перекинути з Лівого берега –  Хлань
ЗСУ "демілітаризували" всі підкріплення росіян, які ті змогли перекинути з Лівого берега - Хлань. Фото: Mind

Українські захисники знищили всі підрозділи, що змогли перекинути окупанти з Лівого берега ближче до лінії фронту на Херсонщині.

Про це в коментарі "24 каналу" розповів військовий ТРО, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань. Він наголосив, що ЗСУ щодня руйнують плани окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відбивають наступ на Донбасі, але у окупантів є частковий успіх

"Якщо позавчора злітали склади біля Нової Каховки, то вчора ми бачили Чорнобаївку", – сказав Хлань.

Крім того, за словами Хланя, є Берислав.

"Усе, що їм вдається перекинути через греблю Каховської ГЕС, наші ЗСУ та артилерія влучно вражає", – зазначив депутат Херсонської облради.

За його словами, все, що окупанти розподіляють по лінії фронту, також дуже швидко перетворюється на попіл.

"Там успішно відпрацьовує наша авіація, яка дуже потужно та влучно вибиває польові склади та командні пункти ворога", – повідомив він.

За словами Хланя, штаби з центру Херсона вони перекидають на Лівий берег, розміщуються у лісах, окопуються та переховуються.

"Ми можемо сказати тільки одне: їм потрібно тікати, і тікати якомога далі. Нещодавно вони перебазовувалися до Криму, а вже і звідти пора тікати. Та "бавовна", яка постійно відбувається у Криму впродовж останніх двох тижнів, це ознака того, що Крим, як і Херсонщину, ми обов'язково повернемо під контроль України", – наголосив Хлань.

Російські окупанти мають частковий успіх на напрямку Васильки – Благодатне.

Водночас, у напрямку Олександрівка – Таврійське ЗСУ змогли відбити атаку росіян, які змушені були відступити, повідомив Генштаб ЗСУ 21 серпня.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "демілітаризували" всі підкріплення росіян, які ті змогли перекинути з Лівого берега – Хлань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі