пʼятниця, 14 серпня 2015 20:44

Зростання "мінімалки" та російські УАЗи на Сумщині — головні події дня

Зростання "мінімалки" та російські УАЗи на Сумщині — головні події дня
Фото: news.online.ua

1. Експерти назвали остаточну кількість загиблих в Іловайському котлі воїнів

Внаслідок подій під Іловайськом Донецької області в серпні 2014 року 366 українських військовослужбовців і правоохоронців загинули, 429 отримали поранення.

 2. Італійський суд заарештував Маркова

Суд Генуї прийняв міру запобіжного заходу щодо екс-нардепа Ігоря Маркова - утримання під вартою. Про це повідомив народний депутат України Андрій Лозовий.

 3. "Ми оголосимо воєнний стан у разі активізації російських військ" - Турчинов

Секретар РНБО Олександр Турчинов допускає введення в Україні воєнного стану. Про це він заявив на полігоні у Київській області.

 4. Стало відомо, наскільки зросте мінімальна зарплата в Україні

Міністерство фінансів України планує встановити мінімальну зарплату з 1 січня 2016 року на рівні 1,378 тис. грн, а прожитковий мінімум - 1,33 тис. Грн.

 5. "Спецназ ЛНР" поїхав втихомирювати брянських терористів

Терористи "ЛНР" ніяк не можуть поділити сфери впливу. Про це на брифінгу розповів речник штабу АТО підполковник Анатолій Стельмах.

 6. На Сумщину з Росії прорвалися "УАЗи" з трупом і горілкою

У четвер, 13 серпня, прикордонники виявили два автомобілі "УАЗ" без номерних знаків, які рухалися з території РФ до України. При наближенні наряду, зловмисники здійснили спробу наїзду на прикордонників.

 7. В Україні відсьогодні спека почне слабшати

14 серпня в Україні спека послабне на заході та півночі, температура повітря знизиться до 28-32 градусів тепла, на решті території очікується 30-35, місцями до 35-37 градусів тепла. Суттєві дощі малоймовірні, лише на заході, у південній частині, а вночі й на півночі можливі локальні грозові дощі.

8. Долар на міжбанку перевалив за 22 гривні

Котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 13.15 п'ятниці, 14 серпня, сягнули 21,85/ 22,05 гривні за долар.

9. На Харківщині терористи планували підірвати потяг із військовою технікою ЗСУ

Спецпризначенці затримали диверсійну групу, яка мала намір напередодні Дня незалежності влаштувати теракт на Харківщині. 

10. Азербайджанський художник зобразив Путіна з черепом замість голови

Художник з Азербайджану Гюндуз Агаєв намалював президента Росії Володимира Путіна з черепом замість обличчя. 

Зараз ви читаєте новину «Зростання "мінімалки" та російські УАЗи на Сумщині — головні події дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі