середа, 16 серпня 2023 09:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено техніку противника: Сили спецоперацій показали яскраве відео з фронту

 

Українські військові продовжують "мінусувати" російську техніку на лінії фронту.

Зокрема, знищення трьох одиниць техніки противника на передовій показали Сили спецоперацій ЗСУ. Відео опублікували в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відео показали "жест доброї волі" росіян, які під обстрілом української арти тікали з Урожайного

"Одразу три одиниці техніки противника знищили воїни 3-го полку ССО України у взаємодії з дружнім підрозділом Сил оборони", ‒ йдеться у повідомленні.

Спецпризначенці уточнили, що спалено автоматизовану станцію перешкод Р-330Ж "Житель", машину технічної підтримки разом з особовим складом і танк.

Військові контррозвідники Служби безпеки України "розібрали" дронами-камікадзе чергову порцію російської техніки та піхоти. Зокрема, за кілька днів знищено два танки та склад боєприпасів загарбників.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 16 серпня становлять уже понад 255 570 окупантів. За минулу добу лави "200-х" поповнили ще понад 650 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Знищено техніку противника: Сили спецоперацій показали яскраве відео з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі