субота, 05 серпня 2023 12:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Контррозвідка СБУ показала, як знищує російську техніку: вибухове відео

 

Військові контррозвідники Служби безпеки України "розібрали" дронами-камікадзе чергову порцію російської техніки та піхоти.

Зокрема, за кілька днів знищено два танки та склад боєприпасів загарбників. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Окрім того, знищено ворожи зенітно-ракетний комплекс "Оса", бойову машину піхоти, бронетранспортер, одну одиницю інженерної та сім ‒ автомобільної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардія наступу витісняє росіян на Запорізькому напрямку ‒ відео боїв

Українські захисники також знищили російський комплекс відеоспостереження "Муром", розрахунок ударних FPV-дронів і БпЛА з системою скиду засобів ураження.

Уражено також взводний опорний пункт, вогневі позиції та укриття, де були 20 загарбників.

"Наші специ продовжують зменшувати ворожі сили і пліч-о-пліч із бойовими побратимами з ЗСУ звільняють українську землю у контрнаступі", ‒ наголосили в СБУ.

Спецслужба також опублікувала відео бойової роботи українських захисників.

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників. Зокрема, на Бахмутському напрямку артилеристи 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади знищили мінометний розрахунок окупантів з подальшою детонацією боєприпасів.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 5 серпня становлять уже понад 248 490 окупантів. За минулу добу лави "200-х" поповнили ще понад 620 російських загарбників. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Контррозвідка СБУ показала, як знищує російську техніку: вибухове відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі