неділя, 09 квітня 2023 12:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено півтора десятка розташувань окупантів: Федоров розповів про вибухи у Мелітополі

Знищено півтора десятка розташувань окупантів: Федоров розповів про вибухи у Мелітополі
У тимчасово захопленому Мелітополі майже щодня лунають вибухи. Фото: lb.ua

Протягом останніх двох тижнів спостерігається інтенсифікація вибухів на російських військових базах у тимчасово захопленому Мелітополі та на околицях міста.

Водночас видно посилення розправи над зрадниками. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, за цей час знищено понад 15 розташувань окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухи у Феодосії: повідомили про наслідки "бавовни"

"Із них сім було безпосередньо на території Мелітополя. Найчастіше ворог не зміг слідкувати за технікою безпеки на аеродромі. Туди загарбники спочатку протягом трьох днів звозили своє військове обладнання та боєприпаси, а потім усе це вибухнуло. Так ж ситуація була на території депо Мелітополя. Там ворог спочатку розмістив свою базу з ремонту військової техніки. Потім ‒ сховище пального. І все це кілька разів вибухало", ‒ сказав Федоров.

Вибухи, за його словами, були також у Федорівці, Веселому, поблизу Токмака, Верхнього Токмака, Мирного, Молочанська.

Колаборанти у Мелітополі нині також в паніці. За словами Федорова, під пильним оком зараз перебуває 13 зрадників. Дев'ять колаборантів з Мелітополя, Кирилівки, Нововасилівки та Веселого вже отримали підозри від СБУ. А чотирьох гауляйтерів з Якимівки, Кирилівки, Приазовського та Костянтинівки росіяни замінили на інших. Один з них ‒ окупаційний "голова" Якимівки "не впорався" з авто.

"Окупантам і колаборантам не місце на українській землі. Тож кожен отримає "по заслугах" або від України, або від "своїх", ‒ наголосив Федоров.

Вибухи поблизу захопленого Мелітополя на Запоріжжі увечері 6 квітня пролунали у місці, де зосереджувалася техніка й особовий склад окупантів. Загарбники те все звозили туди упродовж декількох днів. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

У тимчасово захопленому росіянами Мелітополі та районі нині нараховується близько 700 колаборантів. Співпрацювати з ворогом добровільно погодились деякі податківці, вчителі тощо.

Зараз ви читаєте новину «Знищено півтора десятка розташувань окупантів: Федоров розповів про вибухи у Мелітополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі