понеділок, 16 жовтня 2023 08:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено дві ракети та 11 дронів: у ЗСУ повідомили подробиці нічної атаки РФ

Уночі 16 жовтня російські окупанти атакували Україну з кількох напрямків.

Загарбники застосували балістичне озброєння, керовані авіаційні ракети та ударні безпілотники. Про це вранці повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Українська ППО вночі збила дві ракети та 11 дронів
Українська ППО вночі збила дві ракети та 11 дронів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники вдарили ракетами по Дніпропетровщині: в ОВА повідомили про наслідки

Загалом було зафіксовано застосування однієї балістичної ракети "Іскандер М", п'яти керованих авіаційних ракет Х-59 та 12 ударних БпЛА типу Shahed-136/131.

"Авіаційними ракетами атаковано північні та східні регіони України, "шахеди" противник направив у різних напрямках, зокрема на захід. У результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних сил знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 11 Shahed-136/131", - йдеться у повідомленні.

В ніч на понеділок, 16 жовтня, ворог атакував Україну крилатими ракетами та дронами з різних напрямків. Вибухи пролунали, зокрема, у Дніпропетровській та Полтавській областях.

На Полтавщині уламки ракети пошкодили кілька приватних будинків. За попередньою інформацією постраждали троє людей, серед них одна десятирічна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Знищено дві ракети та 11 дронів: у ЗСУ повідомили подробиці нічної атаки РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі