субота, 03 серпня 2019 14:25

Злякалася покарання: жінка пояснила, чому викинула тіло сина у валізі

Злякалася покарання: жінка пояснила, чому викинула тіло сина у валізі
22-річна Ганна Пілявська викинула у валізі тіло 2-річного сина. Пояснила, він помер під час нападу австми, а вона злякалася покарання. Фото - cv.npu.gov.ua

22-річна Ганна Пілявська пояснила, чому викинула валізу з тілом 2-річного сина на околиці Чернівців. Боялася покарання у неналежному догляді за дитиною.

Переконує, намагалася врятувати дитину від астматичного нападу, розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Дем'ян Голянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп дитини у валізі: повідомили результати експертиз

"З приводу обставин події вона пояснила, що увечері 25 червня її синові раптово стало зле і підвищилась температура. Вона на свій розсуд дала необхідні ліки для зниження температури та лягла з дитиною спати. А коли після опівночі прокинулась, то дитина уже була в судомах. Коли вона почала шукати необхідні ліки і знову повернулась до дитини, то хлопчик уже був мертвий", - говорить поліцейський.

Жінка поклала у валізу труп дитини та вивезла подалі від свого місця проживання. А сама переховувалась більше місяця.

22-річна Ганна Пілявська ввечері 26 червня викинула біля недобудованого гіпермаркету на околиці Чернівців валізу. Це зафіксували камери спостереження. Наступного дня її знайшли перехожі. Всередині було тіло дитини. З'ясували, це син Ганни — 2-річний Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Злякалася покарання: жінка пояснила, чому викинула тіло сина у валізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі