вівторок, 02 липня 2019 14:48

Мати не приїхала: поховали 2-річного хлопчика, тіло якого знайшли у валізі

У селі Давидківці на Хмельниччині поховали 2-річного Олександра Пілявського. Його тіло тиждень тому знайшли у валізі на околиці Чернівців.

Дитина померла ненасильницькою смертю, кажуть експерти. Проте мати хлопчика, 22-річна Ганна Пілявська переховується. Не приїхала навіть, аби востаннє попрощатися із сином.

Автор: ntn.ua
  У селі Давидківці на Хмельниччині поховали 2-річного Олександра Пілявського. Його тіло тиждень тому знайшли у валізі на околиці Чернівців
У селі Давидківці на Хмельниччині поховали 2-річного Олександра Пілявського. Його тіло тиждень тому знайшли у валізі на околиці Чернівців

Проводжали дитину бабусі з дідами та односельці. Усі в один голос кажуть, Олександр був здоровий, хронічних хвороб не мав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп дитини у валізі: у поліції повідомили нові подробиці

"Завжди веселий, усміхнений. Хороша доглянута дитина, здоровий був, не хворів. Як у село привозили його – гляділи усі разом", - каже родичка хлопчика, передає "Свідок".

Ганну Пілявську батьки не бачили уже місяць. Де вона зараз, не знають. Остаточну причину смерті дитини встановлюють експерти.

Поліцейські шукають 22-річну Ганну Пілявську. Ввечері 26 червня камери спостереження зафіксували, як вона викинула біля недобудованого гіпермаркету на околиці Чернівців валізу. Наступного дня її знайшли перехожі. Всередині було тіло дитини. З'ясували, це син Ганни — 2-річний Олександр. Помер через напад астми, за попереднім висновком експерта. Призначені додаткові експертизи.

Зараз ви читаєте новину «Мати не приїхала: поховали 2-річного хлопчика, тіло якого знайшли у валізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі