вівторок, 12 квітня 2016 10:54

Життю студента, який вижив під час різанини в Ужгороді, нічого не загрожує
4

Фото: www.zk.npu.gov.ua

Студента-індуса Чаухана Індражіта Сінгху, який вижив під час різанини, перевели у хірургічне відділення Ужгородської клінічної лікарні. Його стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Про це Gazeta.ua розповіли у Національній поліції Закарпатської області.

"Близько четвертої ранку до нас подзвонив власник будинку на вулиці Щедріна. Сказав, що виявив там 2 мертвих чоловіків. Ще один був у важкому стані. Зараз він перебуває у лікарні в стані середньої тяжкості. Усі постраждалі є громадянами Індії. Навчалися в Ужгороді на медичному факультеті. У ніч з суботи на неділю вони влаштували вечірку. На неї запросили своїх знайомих з Ужгорода - двох хлопців та одну дівчину. Вживали алкогольні напої. Хлопці пили пиво і горілку, дівчина - шампанське. На місці злочину поліція знайшла кілька пустих пляшок з-під алкоголю. Студентів зарізали кухонним ножем, добивали тупими предметами," - розповіла інспектор поліції Ужгорода Анна Дан.

У неділю близько 5 ранку на українсько-словацькому кордоні у Чопі затримали підозрюваних у вбивстві. Це 22-річний житель Ужгородського району, раніше судимий за скоєння крадіжок, його 26-річний односелець та 21-річна жителька Перечинського району. Під час обшуку поліція виявили у них закривавлений ніж та паспорти трьох громадян Індії. Знайшли також особисті речі померлих – планшети і ноутбук.

Як зізналися затримані, вбивство вони скоїли з метою пограбунку. З потерпілими познайомились місяць тому.

"Того вечора закарпатці запросили своїх жертв відпочити на природі, буцімто на святкування Дня народження одного з них. Добряче випили, а пізно ввечері приїхали на таксі з іноземними друзями до них додому. Далі розпивали алкогольні напої та вживали наркотики. А коли іноземці геть захмеліли, вирішили їх пограбувати. Одного з хлопців вони задушили, а потім накинулися з ножами", - розповіли у поліції.

Загиблі навчалися на 3 і 4 курсах медичного факультету Ужгородського університету. Двоє юнаків перевелися з Чернівців, ще один приїхав з Луганська. В Ужгороді вони навчалися лише один семестр. Всього в Ужгородському університеті навчається 340 студентів-іноземців.

Поліція Ужгорода розпочала кримінальне провадження за навмисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів. Затриманим закарпатцям загрожує довічне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Життю студента, який вижив під час різанини в Ужгороді, нічого не загрожує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі