середа, 30 листопада 2016 20:25

Жінка з електрошокером грабує пенсіонерок

Жінка з електрошокером грабує пенсіонерок
zt16.ru

У столичній квартирі на проспекті Юрія Гагаріна 66-річну пенсіонерку пограбувала жінка з електрошокером.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Пенсіонерці по домофону подзвонила невідома. Представилася працівницею комунальної служби. Попросила перевірити лічильники. Жінка впустила її. Зловмисниця одразу схватила господиню за коси. Вдарила електрошокером у шию. Почала вимагати коштовності. Виникла сутичка. Потерпіла згодилася віддати цінності. Щойно нападниця втратила пильність – господиня виштовхала її з квартири. Викликала швидку та поліцію", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17-річного підлітка переїхало одразу 2 машини

Поліція розшукує зловмисницю. Камери спостереження у під'їзді зафіксували втікачку. Їй 40-45 років, коротке темне волосся, зростом 165 см., повної тілобудови.

У селі Черняхів Кагарлицького району Київської області троє чоловіків увірвалися в будинок 62-річної жінки вночі. Пенсіонерку вдарили молотком по голові. Підпалили волосся. Жінка терпіла та не сказала про гроші. З будинку винесли техніку та документи на оселю. Двох нападників знайшли. Третього розшукують. Усім загрожує від 7 до 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Жінка з електрошокером грабує пенсіонерок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі