середа, 03 квітня 2019 13:05

Жінка втопила новонародженого сина у відрі з відходами

Жінка втопила новонародженого сина у відрі з відходами
У селищі Недригайлів на Сумщині 27-річна жінка народила вдома сина. Одразу кинула дитину у відро з помиями, а потім втопила тіло у річці. Фото - su.npu.gov.ua

У селищі Недригайлів на Сумщині 27-річна жінка народила вдома сина. Одразу кинула дитину у відро з помиями, а потім втопила тіло у річці.

Фахівці визначили, що хлопчик народився живим, доношеним і життєздатним, вагою 2,1 кг. Мав ознаки алкогольного отруєння в крові. Причиною смерті новонародженого стала механічна асфіксія верхніх дихальних шляхів рідиною. Тобто, малюк захлинувся у відрі з відходами, повідомили в прес-службі прокуратури області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неповнолітній матері-вбивці обрали запобіжний захід

Відомо, що у жінки вже є двоє дітей. Проте вона позбавлена батьківських прав на їхнє виховання через зловживання алкоголем. До того ж декілька років тому жінка також народила дитину і закопала тіло. Але тоді експертиза не могла з'ясувати, народився малюк живим чи мати його вбила. Тому жінці вдалося уникнути кримінальної відповідальності.

Жінці уже вручили підозру у злочині. Вирішується питання про проведення психолого-психіатричної експертизи. Якщо жінку визнають осудною, їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Поліція затримала матір, яка вбила свою новонароджену дитину. Інцидент стався на Івано-Франківщині. Про злочин повідомила сама жінка, що народила хлопчика у своєму домі. Ножем завдала немовляті декілька ударів в область шиї, від чого дитина померла.

Зараз ви читаєте новину «Жінка втопила новонародженого сина у відрі з відходами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі