пʼятниця, 07 червня 2019 16:39

Жінка на вулиці продавала бойову гранату

Жінка на вулиці продавала бойову гранату
У Горішніх Плавнях на Полтавщині 41-річна жінка пропонувала випадковому перехожому купити в неї гранату Ф 1. Фото: tv5.zp.ua

7 червня на вулиці міста Горішні Плавні на Полтавщині 41-річна жінка намагалася продати бойову гранату випадковому перехожому.

Про це Gazeta.ua розповів начальник відділу комунікації ГУ нацполіції в Полтавській області полковник Юрій Сулаєв.

"Надійшла інформація, що в місті Горішні Плавні жінка намагається продати гранату. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Затримали жінку з пластиковим пакетом в руках. У ньому під час огляду виявили предмет, схожий на бойову гранату Ф 1. Відкрили кримінальне провадження за фактим незаконного поводження з вибуховими речовинами. Зараз проводять експертизу та з'ясовують, чи це дійсно бойова граната", - розповів полковник Сулаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підірвав гранатою себе й співмешканку

Відомо, що жінка - мешканка міста Горішні Плавні 1977 року народження. До військової професії чи служби в зоні ООС вона не дотична. Звідки вона могла взяти гранату, наразі невідомо. Придбати гранату жінка пропонувала випадковому знайомому просто на вулиці. Чоловік викликав поліцію.

У жителя Глобинського району на Полтавщині вилучили 2 ручних протитанкових гранатомети.

Зараз ви читаєте новину «Жінка на вулиці продавала бойову гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі