пʼятниця, 20 серпня 2021 11:19

Жінка винесла трьох дітей із пожежі. Були вдома самі

Жінка винесла трьох дітей із пожежі. Були вдома самі
Дітей, яких врятували, 5 і 3 роки. Фото: pixabay.com

На Миколаївщині жінка винесла з пожежі трьох сусідських дітей. Пожежа спалахнула в одноповерховому багатоквартирному будинку.

Жінка побачила, що горить квартира родини із трьома малолітніми дітьми. Вона вибила двері та врятувала дівчаток, повідомляє ТСН.Ранок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 тис. людей евакуювали через масштабну лісову пожежу

Двом дівчаткам-близнюкам 5 років, їхній сестрі - 3 роки. Діти надихалися чадним димом і знепритомніли. Зараз вони в реанімації.

"Не розумію, як змогла вибити двері в кімнату. Там навіть ручки не було. Зайшла. На підлозі біля дверей долілиць лежала найменша. Вхопила й винесла її на двір. Потім розшукала другу. Вибігла назовні, набрала повітря в легені та зайшла в помешкання. Знайшла останню дівчинку, винесла і її. Діти були в сажі, але живі", - згадує сусідка Людмила Симоненко.

На момент пожежі діти були самі вдома. Батько був на роботі, а матір вийшла у справах.

Експерти мають дві версії: або загорілася електрика біля телевізора, або пожежу спричинили діти. У кімнаті були розкидані сірники.

18 серпня сталася трагедія. У селі Велика Цвіля Новоград-Волинського району Житомирської області під час пожежі в сіннику живцем згорів 6-річний хлопчик.

Зараз ви читаєте новину «Жінка винесла трьох дітей із пожежі. Були вдома самі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі