четвер, 02 лютого 2023 00:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: РФ збільшує наступальні дії на фронті. На сході – пекло

Зеленський: РФ збільшує наступальні дії на фронті. На сході – пекло
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що фіксується певне збільшення наступальних дій окупантів на фронті – на сході нашої країни. Ситуація стає ще жорсткішою. Фото: president.gov.ua

На фронті фіксується певне збільшення наступальних дій окупантів.

На сході України ситуація стає ще жорсткішою. Про це у зверненні 1 лютого розповів президент Володимир Зеленський, передає Gazeta.ua.

"Сьогодні провів декілька оперативних нарад із нашими військовими. Фіксується певне збільшення наступальних дій окупантів на фронті – на сході нашої країни", – йдеться у повідомленні.

Зеленський подякував всім воїнам, які демонструють потрібну Україні стійкість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це не повторення історії": Зеленський відреагував на трагедію в Краматорську

"Ми стійко пройшли увесь цей час – від лютого до лютого. Ворог намагається здобути зараз хоча б щось, щоб на річницю вторгнення показати нібито наявність якихось шансів у Росії", – додав глава держави.

Українці мають бути в таких умовах особливо обʼєднаними, особливо зосередженими на державних інтересах і як наслідок – особливо стійкими, підсумував президент.

Країна-агресорка Російська Федерація готується до загострення. Україна готується до будь-якого розвитку подій. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

За інформацією розвідок, "ми розуміємо, що росіяни готуватимуться до загострення". У ворога є бажання відзначитися перед населенням РФ якимись "перемогами" до 24 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: РФ збільшує наступальні дії на фронті. На сході – пекло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі