неділя, 14 травня 2023 12:45

Зеленський про Путіна: "У нього є мільйони людей, яких він кидає під танки"

Зеленський про Путіна: "У нього є мільйони людей, яких він кидає під танки"
Президент Володимир Зеленський розповів італійським журналістам, як Володимир Путін ізолює Росію. Фото: president.gov.ua

Російський диктатор Володимир Путін через свою криваву війну проти України та бажання перебувати по посаді очільника РФ до останнього ізолював власну країну та загнав її в "глухий кут".

Росія зараз є "аутсайдером" для всього цивілізованого світу. Про це президент Володимир Зеленський сказав італійським журналістам, передає Gazeta.ua.

За його словами, Путін "точно тепер далеко" від тієї Росії, у якої були зв'язки із цивілізованим світом.

"Сьогодні він ізольований. Своєю присутністю у Кремлі він ізолює людей, свою економіку, свою історію, свою мову. Все, що в них було накопичено, він стер. І стер наші відносини, тому що прийшов до нас зі своєю агресією, неспровокованою війною", ‒ розповів Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни заговорили про ядерний удар

Він підкреслив, що Путін не зважає на цінність життя не тільки українців, але і російського народу. Це найбільше відчувають окупанти, які від початку вторгнення демотивовані. Адже знають, що Путін в будь-який момент може ними пожертвувати:

"У нього немає сильної армії. У нього є мільйони людей, яких він кидає під танки. І в нього було багато радянської техніки", ‒ сказав Зеленський.

За його словами, нині в "успіх" Путіна вже не вірить навіть його власна країна та громадяни. Російський бізнес та його найближчі партнери зневірилися у Кремлі, а світ відмовляється від серйозної співпраці з агресором.

"Усе це впливає на велику кількість людей, і вони цього не хочуть, бо щодня в них складнощі. Це і є ізоляція", ‒ додав президент.

Наполегливе бажання російського президента Володимира Путіна вибудувати пряму паралель між вторгненням РФ в Україну та радянсько-німецькою війною в рамках Другої світової позначається на становищі в РФ.

Росія поступово перетворюється на сталінський СРСР. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Зеленський про Путіна: "У нього є мільйони людей, яких він кидає під танки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі