субота, 16 грудня 2023 07:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Збито 30 дронів: Генштаб повідомив про нічну атаку РФ

Збито 30 дронів: Генштаб повідомив про нічну атаку РФ

Вночі проти 16 грудня російські загарбники вчергове атакували Україну ударними дронами.

Противник застосував 31 БпЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 30 ворожих дронів. Про це вранці повідомив Генштаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти запустили групу Shahed у бік України: які області під загрозою

Загалом минулої доби ворог завдав двох ракетних та 23 авіаційних ударів по Україні. Здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - йдеться у повідомленні.

У ніч на 16 грудня російські окупанти вже вшосте з початку грудня атакували Київ з повітря. Після трьох днів балістичних загроз, ворог знов кинув на столицю баражуючі боєприпаси Shahed.

Безпілотники атакували групами, хвилями і з різних напрямків. Силами і засобами протиповітряної оборони усі ворожі цілі були знищені.

Зараз ви читаєте новину «Збито 30 дронів: Генштаб повідомив про нічну атаку РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі