середа, 28 жовтня 2020 20:17

Збереглося лише взуття: у лісосмузі побили й спалили чоловіка

Збереглося лише взуття: у лісосмузі побили й спалили чоловіка
У Запорізькій області чоловіки 23 і 30 років побили і підпалили 67-річного чоловіка. Чи був потерпілий живий на момент його підпалювання - встановлюють експерти. Фото: t.me/dkr_npu

У лісосмузі одного із сіл Запорізького району Запорізької області знайшли обгоріле тіло чоловіка 24 жовтня. Вогонь вщент знищив одяг і шкіряні покрови загиблого, збереглося лише взуття. Однак особу загиблого вдалося встановити, це 67-річний місцевий мешканець. Чоловіка сильно побили. Чи був він живий, коли його підпалили – встановлюється.

Підозрюваних затримали. Це односельці загиблого 23 і 30 років. Про це сьогодні, 28 жовтня, повідомили в Департаменті карного розшуку Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарізав і підпалив: у поліції розкрили подробиці вбивства 6-річного хлопчика

"67-річний чоловік підпрацьовував різноробочим, допомогав сусідам по господарству. 23 жовтня компанія з чоловіків вживала спирті напої. У певний момент один із них згадав старі образи, інші двоє - односельчани віком 23 та 30 років - вирішили помститися за товариша і привели потерпілого до місця їхньої гулянки. Ймовірно алкоголь додав сміливості двом "вершителям справедливості", які вивели дідуся на вулицю та повели до лісосмуги. Побили його. Тіло підпалили та відволікли у хащі", розповіли поліцейські.

Затримані в скоєному зізналися. Їм повідомили про підозру, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Неподалік залізничної станції Немовичі у Сарненському районі на Рівненщині працівник лісництва побачив пожежу. На місці виявив тіло чоловіка в канаві та авто з увімкненими габаритами. Слідчі встановили, що 26-річного жителя Немовичів кілька разів ударили гострим предметом в шию та груди. А потім підпалили його. Загиблий працював таксистом.

Зараз ви читаєте новину «Збереглося лише взуття: у лісосмузі побили й спалили чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі