пʼятниця, 03 квітня 2020 14:42

Неповнолітній зарізав та спалив чоловіка: мотив шокував

Неповнолітній зарізав та спалив чоловіка: мотив шокував
На Рівненщині 17-річний хлопець зарізав і спалив 26-річного таксиста. Фото: rv.npu.gov.ua

2 квітня, близько 22:30, неподалік залізничної станції Немовичі у Сарненському районі на Рівненщині працівник лісництва побачив пожежу. На місці виявив тіло чоловіка в канаві та авто з увімкненими габаритами.

Слідчі встановили, що 26-річного жителя Немовичів кілька разів ударили гострим предметом в шию та груди. А потім підпалили його. Загиблий працював таксистом. Його автомобіль ВАЗ-21099 стояв на узбіччі, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Оперативники працювали всю ніч і встановили підозрюваного. Зловмисником виявився 17-річний житель села Вирка, якого поліцейські близько 5-ї ранку виявили в лісопосадці поблизу села Малушка Березнівського району", - повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготувалися й заманили в ліс: нові подробиці звірячого вбивства підлітків

Із корисливих мотивів хлопець близько 22-ї години викликав таксі до станції Немовичі. У подальшому він завдав водієві понад 20 ударів гострим предметом в область шиї та грудної клітки, після чого заволодів орієнтовно 400 грн. Після того підпалив чоловіка та втік із місця

Слідчі дії тривають. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини події.

Хлопець раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, навчається в одному з профтехучилищ, живе з опікуном, його мати має інвалідність. У скоєному зізнається. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Костянтинівці на Донеччині 17-річний хлопець зарізав під час сварки 48-річного батька. Неповнолітній зловмисник намагався відвести від себе підозри. Тому сказав, що знайшов тіло тата на подвір'ї.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітній зарізав та спалив чоловіка: мотив шокував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі