вівторок, 06 жовтня 2020 13:50

Зарізав і підпалив: у поліції розкрили подробиці вбивства 6-річного хлопчика
4

У Києві батько зарізав 6-річного сина, а потім підпалив тіло в ліжку
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice
У Києві батько зарізав 6-річного сина, а потім підпалив тіло в ліжку
У Києві батько зарізав 6-річного сина, а потім підпалив тіло в ліжку
У Києві батько зарізав 6-річного сина, а потім підпалив тіло в ліжку

Слідчі столичної поліції затримали 35-річного чоловіка за підозрою у вбивстві 6-річного сина в квартирі на просп. Правди.

Зловмисник вдарив хлопчика кілька разів ножем. А потім підпалив ліжко, на якому той лежав. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП Києва.

"По прибуттю правоохоронці не змогли відразу потрапити всередину, оскільки власник зачинився в квартирі та відмовлявся відчиняти двері. Коли рятувальники зрізали двері та зайшли у квартиру, то негайно загасили вогонь. Далі під час огляду приміщення в одній із кімнат поліцейські виявили обгоріле тіло малолітньої дитини зі слідами насильницької смерті. Для встановлення остаточної причини смерті тіло хлопчика направлено на проведення судово-медичної експертизи", - розповів т.в.о. начальника Подільського управління поліції Антон Жидовцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Давно планував злочин: нові подробиці спалення дитини в Києві

Підозрюваний – місцевий мешканець. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру. У рамках досудового розслідування будуть встановлені усі обставини події. За скоєне чоловіка можуть ув'язнити довічно.

Трагедія сталася 5 жовтня, близько 20:00. Подружжя посварилося, чоловік вигнав дружину з квартири, а поки та шукала допомогу, підпалив ліжко з дитиною. Всередину помешкання нікого не пускав. Пожежним довелося різати двері. Коли нарешті опинилися в квартирі, виявили тіло 6-річного хлопчика. На кухні пожежні знайшли предмет, схожий на вибухівку. Мешканців будинку довелося евакуювати.

Зараз ви читаєте новину «Зарізав і підпалив: у поліції розкрили подробиці вбивства 6-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі