понеділок, 12 вересня 2011 13:56

Затримані в Лівії українці стійко переносять труднощі

Затримані в Лівії українці стійко переносять труднощі

Стан здоров'я затриманих в Лівії українців задовільний, переговори з приводу їх звільнення тривають, повідомляють в МЗС Україні.

"Вчора українські дипломати відвідали затриманих українців. Нарікань на здоров'я у них немає, вони забезпечені продуктами харчування і водою", - повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.

За його словами, переговори з приводу звільнення громадян України ведуться на різних рівнях, але поки ніякої конкретики немає.

Як повідомлялося, 5 вересня стало відомо про затримання в Лівії 23 українців - цивільних фахівців, які прибули для роботи на об'єктах лівійської нафтової промисловості. За сприяння дипломатів один з них був відпущений, за рештою проводиться перевірка.

За інформацією українського зовнішньополітичного відомства, 19 громадян України перебувають у гуртожитку, 3 - біля аеропорту "Метіга". Дипломати домагаються переведення трьох українців до гуртожитку, оскільки там кращі умови.

Зараз ви читаєте новину «Затримані в Лівії українці стійко переносять труднощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі