пʼятниця, 06 липня 2018 13:05

Затримали вбивцю столичного поліцейського

Затримали вбивцю столичного поліцейського
41-річного Дмитра Глушака застрелили в спину у власному авто. Фото - Facebook

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві співробітника апарату Нацполіціі – 41-річного Дмитра Глушака, який був застрелений напередодні в Шевченківському районі Києва. Про це повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Вчора відбулося це вбивство. Це зухвалий злочин. І правда, загиблий - співробітник апарату Національної поліції. Підозрюваний затриманий. І я сподіваюся, що після того, як буде дозвіл слідчого на оприлюднення тих чи інших подробиць, ми, безумовно, про них повідомимо. Вбивство було скоєне попередньо з пістолета марки ТТ. Знайшли дві гільзи від цієї зброї", - розповів Шкіряк у коментарі "Прямому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили подробиці замаху на харківського бізнесмена

Щодо версій, розглядають кілька, серед них - пограбування та професійна діяльність загиблого.


Правоохоронці повідомили подробиці вбивства чоловіка на вул. Щусева в Шевченківському районі Києва. Тіло потерпілого без ознак життя виявила перехожа, яка одразу зателефонувала в поліцію. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили чоловіка з вогнепальним пораненням і вилучили неподалік гільзу. Чоловіка застрелили в салоні легкового авто: постріл був здійснений із заднього сидіння через водійське крісло, в якому, імовірно, і сидів на момент скоєння злочину загиблий.

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивцю столичного поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі