четвер, 17 грудня 2020 18:10

Затримали небезпечного рецидивіста – на його рахунку вбивство, вимагання та розбої

Затримали небезпечного рецидивіста – на його рахунку вбивство, вимагання та розбої
55-річний чоловік провів за ґратами близько 30 років за вбивство, вимагання та розбійні напади і 3 роки ховався від поліції Фото: hk.npu.gov.ua

На Харківщині поліцейські 17 грудня затримали небезпечного рецидивіста.

55-річний чоловік провів за ґратами близько 30 років за вбивство, вимагання та розбійні напади і 3 роки ховався від поліції в Харківській області, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали чоловіка, який 8 років ховався від поліції за розбій

"29 вересня 2017-го до відділення реанімації Валківської районної лікарні у тяжкому стані був доставлений 59-річний житель селища Старий Мерчик. Як встановили поліцейські, тілесні ушкодження потерпілому наніс 55-річний зловмисник разом з іншими особами, які також заволоділи майном потерпілого", - сказано в повідомленні.

Окрім цього, чоловіка розшукували за вчинення на території області крадіжок особистого майна громадян із проникненням до житла. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Правоохоронці Харківщини та Дніпропетровщини затримали чоловіка, який скоїв тяжкий злочин і переховувався. Зловмисник вбив родича і 3 роки крився від слідчих. Останні 6 місяців він ховався в родичів на Харківщині.

Зараз ви читаєте новину «Затримали небезпечного рецидивіста – на його рахунку вбивство, вимагання та розбої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі