четвер, 23 березня 2017 12:21

Затримали матір, яка залишила візок із двома дітьми

Затримали матір, яка залишила візок із двома дітьми
20-річна матір покинула на вулиці дітей ФОТО: kyiv.npu.gov.ua

У Києві знайшли горе-матір, яка покинула візок із двома дітьми на вулиці. Затримали жінку в столичному хостелі на вул. Гончара.

Про це інформує поліція Києва.

"До правоохоронців звернулася жінка, яка повідомила про ймовірне місцеперебування "матері-зозулі". Нею виявилася 20-річна уродженка Рівненщини. До столиці жінка приїхала працевлаштуватися. Взяла з собою двох доньок. Проте вони заважали їй знайти роботу. Тому вона вирішила їх залишити. Ввечері йшла проспектом Перемоги, потім звернула на невідому вулицю, зайшла у двір. Там вирішила залишити візочок. У відділку поліції розповіла, що від дітей відмовляється", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21-річна мати на тиждень залишила дітей у холодній хаті

Нині вирішують питання, чи відкривати кримінальне провадження. Жінці загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 2 років.

У Києві перехожі знайшли двох дітей у візку. Малюків виявили у ніч на 22 березня на вул. Ванди Василевської. На місце приїхали поліцейські та медики. Дівчаток забрали до лікарні на обстеження. Їх стан здоров'я задовільний. Відомо, що одній приблизно 8 місяців. Іншій - 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «Затримали матір, яка залишила візок із двома дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі