середа, 22 березня 2017 18:05

Перехожі знайшли на вулиці візок з двома дітьми

У Києві перехожі знайшли двох дітей у візку. Правоохоронці розшукують батьків. Інцидент стався у ніч на 22 березня, на вул. Ванди Василевської.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції столиці.

"Біля одного з будинків перехожі помітили дитячий візок. У ньому сиділи дві дівчинки. На місце викликали поліцейських. Слідом за ними приїхали медики. Дітей забрали до лікарні. За попередньою інформацією, одній із дівчаток приблизно 8 місяців. Іншій - 2 роки.

Автор: Відділ комунікації поліції Києва
  Дітей залишили самих на вулиці
Дітей залишили самих на вулиці

За висновками лікарів, стан здоров'я дівчаток задовільний. Патологій не виявили", - йдеться в повідомленні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка вигнала на вулицю власну матір

Правоохоронці просять усіх, хто має будь-яку інформацію про близьких та рідних дівчаток, терміново телефонувати за номерами 102 або 044 486-03-06.

На Прикарпатті 21-річна матір на тиждень покинула двох малих дітей у холодній хаті на свого немічного батька. Сусідка 2 дні підгодовувала малюків через вікно будинку. Потім прийшла до сільської ради. Там викликали поліцію та "швидку". Дітей із обмороженням госпіталізували в лікарню. Матір позбавлять батьківських прав.

Зараз ви читаєте новину «Перехожі знайшли на вулиці візок з двома дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі