понеділок, 18 березня 2019 03:59

Затримали бандитів, які пограбували будинок і вбили господаря

Правоохоронці встановили та затримали двох із трьох злочинців, які скоїли розбійний напад на будинок молодого подружжя у Шаргородському районі Вінницької області. Нападники також вбили господаря будинку.

В п'яти областях одночасно була введена в дію поліцейська операція "Сирена, повідомив у Facebook перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

Автор: Facebook Вячеслав Аброськин
  Затримали грабіжників і вбивць
Затримали грабіжників і вбивць

У ніч на 17 березня у Києві був затриманий організатор і навідник - 30-річний уродженець Вінницької області, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Автор: Facebook Вячеслав Аброськин
  Затримали грабіжників і вбивць
Затримали грабіжників і вбивць

Ближче до ранку також в Києві був затриманий його 23-річний спільник. Зловмисники останнім часом мешкали у Києві.

Тривають пошуки третього зловмисника - Вариводи Степана Михайловича 1989 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині вчинили збройне пограбування: поліція оприлюднила фото підозрюваного

Аброськін повідомив, що 17 березня батьки та дружина поховали вбитого грабіжниками чоловіка, який тільки 2 березня 2019 року одружився.

Зухвале пограбування сталося у ніч на 16 березня. Злочинці зв'язали людей, які були в будинк. Господар, 34-річний чоловік, зміг звільнитися та вирішив самостійно зі зброєю в руках затримати злочинців. Коли він їх наздогнав, чоловіка застрелили.

Зараз ви читаєте новину «Затримали бандитів, які пограбували будинок і вбили господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі