понеділок, 23 грудня 2019 13:24

Засудили вбивцю ветерана АТО, який заступився за сина

Засудили вбивцю ветерана АТО, який заступився за сина
Анатолія Чивікова визнали винним у вбивстві ветерана АТО і засудили до 13 років в'язниці. Фото - facebook.com/Надія Максимець

Киянина Анатолія Чивікова визнали винним у вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника, яке сталося у червні 2017-го року біля Золотих воріт.

Він отримав 13 років в'язниці. Таке рішення виніс Шевченківський райсуд Києва 23 грудня, повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проломили голову, коли заступився за дівчину: помер учасник АТО

"До 13 років позбавлення волі засуджено обвинуваченого у жорстокому вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника, яке сталося в червні 2017 року біля Золотих воріт. Прокурор у дебатах просив для обвинуваченого таке покарання. Таким чином суд повністю підтримав позицію сторони обвинувачення", - повідомила вона.

Родичі вбитого ветерана хотіли, аби Чивіков отримав максимальне покарання – 15 років.

Сам засуджений своєї вини так і не визнав, і не розкаявся. Чи буде оскаржувати вирок – поки невідомо.

Убивство сталося 22 червня 2017. Син 57-річного Сергія Олійника Ярослав грав на синтезаторі у сквері біля Золотих воріт. Це не сподобалося мешканцеві сусіднього будинку Анатолію Чивікову. Вимагав, аби музикант пішов. За хлопця заступився його батько. У відповідь отримав два удари ножем у живіт та груди. Від отриманих травм помер.

Зараз ви читаєте новину «Засудили вбивцю ветерана АТО, який заступився за сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі