понеділок, 12 липня 2021 12:59

Заманив додому й домагався: хлопці стали жертвами педофіла

Заманив додому й домагався: хлопці стали жертвами педофіла
Поліція спіймала чоловіка, який розбещував дітей. Фото: vn.npu.gov.ua

59-річний чоловік сексуально домагався хлопчиків 11 й 12 років. Подія сталася в Тульчинському районі Вінницької області.

До поліції звернулася мати одного з постраждалих, повідомляють у ГУНП Вінниччини.

Злочинець заманив хлопчиків до свого будинку, почав чіплятися. Старший з дітей зняв сексуальні дії підозрюваного на телефон і розповів про те, що сталося, батькам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12-річну школярку зґвалтував в'язень-утікач

Чоловіка заарештували. За розбещення неповнолітніх йому загрожує до восьми років тюрми.

В Одеській області поліцейські затримали 70-річного Віталія Філіпова, який ґвалтував і розбещував дітей. Три роки тому він достроково вийшов із колонії та оселився в місті Южне. З часом почав розбещувати хлопчиків.

За даними слідства, чоловік заманив 9-річного в кімнату гуртожитку й зґвалтував. Усе, що відбувалося, записував на відео. Злочинець пригрозив дитині, що покаже ролик його друзям, а щоб цього не сталося, той має приводити до нього однолітків. Цих дітей Філіпов також ґвалтував і шантажував. На сполох забили батьки одного з постраждалих і звернулися в поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Заманив додому й домагався: хлопці стали жертвами педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі