пʼятниця, 18 червня 2021 09:00

Серійного педофіла затримали в Одесі. Ґвалтував ще з часів Брежнєва

Автор: obozrevatel.com
  Філімонов мав 4 судимості за злочини проти дітей
Філімонов мав 4 судимості за злочини проти дітей

В Одеській області поліцейські затримали 70-річного Віталія Філіпова, який ґвалтував і розбещував дітей.

Три роки тому він достроково вийшов із колонії та оселився в місті Южне. З часом почав розбещувати хлопчиків, передає obozrevatel.com.

За даними слідства, чоловік заманив 9-річного в кімнату гуртожитку та зґвалтував. Усе, що відбувалось, записував на відео. Злочинець пригрозив дитині, що покаже ролик його друзям, а щоб цього не сталося, той повинен приводити до нього своїх однолітків. Цих дітей Філіпов також ґвалтував і шантажував. На сполох забили батьки одного з постраждалих і звернулися в поліцію.

Філіпов народився у місті Білгород-Дністровський Одеської області. Мав кілька судимостей за злочини проти дітей. Уперше за ґрати потрапив 1968-го у рідному місті. Йому тоді було лише 17 років. Вдруге - у 1997 році в Дніпропетровській області. Втретє - в 2001 році в Херсоні. Четвертий раз опинився в тюрмі в 2012 році. Звинуватили в зґвалтуванні малолітніх та порнографії. На рахунку злочинця було кілька жертв, наймолодшому 2 роки.

Автор: obozrevatel.com
  Філімонов мав 4 судимості за злочини проти дітей
Філімонов мав 4 судимості за злочини проти дітей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затулив рота і намагався зняти штани: рецидивіст напав на 7-річного

Опинившись на волі у 2018 році, педофіл влаштувався охоронцем Палацу культури "Дружба" в Южному. Взяв нове ім'я Віталій Філіпов. Щонайменше два рази з чотирьох його судили під іншими прізвищами.

"Це звичайна посада охоронця, який працює позмінно. Зарплата скромна, черги на вакансію не було. Все, що побачив у трудовій книжці Філіпова, не збентежило. А запам'яталося, що у чоловіка була консерваторська освіта. Я ще подумав, може, він потім буде брати участь у концертах. У нього, до речі, виявився хороший голос - співав для жінок 8 березня. Він був хорошим і відповідальним співробітником. Не дуже контактним, не шукав дружби з кимось", - розповів директор Палацу культури Петро Кутінець.

Кілька разів він бачив, як увечері до охоронця приходив хлопчик, який називав Філіпова дідусем.

У Київській області 53-річний чоловік упродовж двох місяців ґвалтував двох неповнолітніх сестер. Попередньо домовився з батьком двох потерпілих і вступав із ними в статеві зносини.

У вересні 2019 року правоохоронці направили обвинувальний акт щодо батька неповнолітніх до Білоцерківського міського суду.

Він і його спільник зараз перебувають під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Серійного педофіла затримали в Одесі. Ґвалтував ще з часів Брежнєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі