четвер, 30 серпня 2012 13:16

Закоханий німець перевозив українку через кордон під ковдрою

29 серпня о 4:30 ранку на пункті пропуску "Шегині", що у Львівській області прикордонники перевіряли документи у 46-річного громадянина Німеччини. Він перетинав польсько-український кордон на власному авто "BMW" — повідомляють у прес-службі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Автор: Фото: Прес-центр Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
  Жінка ховалася під ковдрою
Жінка ховалася під ковдрою

Український прикордонник помітив між передніми і задніми сидінні авто нагромадження речей — сумки, покривала. Німець пояснив що це його особисті речі. Коли прикордонник підняв ковдру — там ховалася 32-річна українка.

Вона розповіла, що родом із Київської області, познайомилася із німцем через соціальні мережі, довго спілкувалися. Закоханий німець гостював у жінки два тижні, потім запропонував поїхати у Німеччину з ним. Оскільки закордонного паспорта у жінки не було, вирішили спробувати перетнути кордон нелегально.

Українці за незаконне перетинання державного кордону виписали штраф та відпустили, громадянина Німеччини також відпустили.

 

Зараз ви читаєте новину «Закоханий німець перевозив українку через кордон під ковдрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі