понеділок, 02 січня 2023 11:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Загроза ядерного удару Росії ‒ в ГУР зробили заяву

Загроза ядерного удару Росії ‒ в ГУР зробили заяву
Українська розвідка знає все про переміщення ядерної зброї в Росії. Фото: gur.gov.ua

Воєнна розвідка України постійно слідкує за переміщенням усіх видів ядерної зброї Росії.

Українська розвідка знає всі місця зберігання, кількість і розміщення носіїв ядерної зброї, в тому числі тактичного рівня. Про це в ефірі національного телемарафону розповів представник ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Небезпека існує" ‒ італійський міністр розповів, коли Росія може застосувати ядерну зброю

"Ми слідкуємо за активними заходами, які може проводити чи проводить 12-те головне управління міністерства оборони РФ. Саме воно відповідає за підготовку і доставку ядерних зарядів до зброї", ‒ зазначив Скібіцький.

За його словами, ГУР Міноборони України має досвід моніторингу та розвідки стратегічних та інших навчань саме ядерних сил, які проводилися починаючи з 2014-го і раніше.

"Тобто ми знаємо всі процедурні питання. Через це ГУР МО України постійно тримає на контролі саме ядерну складову збройних сил Росії", – наголосив Скібіцький.

Росія 2023 року не збирається завершувати війну проти України. Командування РФ також планує нові наступальні операції на фронті. Про це в коментарі РБК-Україна розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Черняк.

Новий 2023 рік принесе українцям радість та перемогу у війні з Росією. Хороших новин варто чекати в середині чи у другій половині 2023-го. Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Загроза ядерного удару Росії ‒ в ГУР зробили заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі