неділя, 21 серпня 2022 15:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Загроза російських атак на День Незалежності – у поліції дали поради українцям

Загроза російських атак на День Незалежності – у поліції дали поради українцям
За словами першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, у святкові дні на сигнал повітряної тривоги слід реагувати "безумовно і безальтернативно". Фото: ukrinform.ua

Правоохоронці закликають українців не нехтувати сигналами повітряної тривоги 23-25 серпня.

Поліцейські підрозділи цими днями посилено стежитимуть за порядком, розповів 21 серпня в етері національного телемарафону перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія збільшує кількість кораблів з "Калібрами" в Чорному морі

За його словами, у святкові дні на сигнал повітряної тривоги слід реагувати "безумовно і безальтернативно, щоб максимально убезпечити себе".

"При плануванні своїх маршрутів, переміщення, в обов'язковому порядку заздалегідь дізнавайтеся, де є місця укриття. Щоб у випадку, коли лунає сигнал повітряної тривоги ви могли дуже швидко і оперативно дістатися до укриття", – сказав Білошицький.

Президент Володимир Зеленський попередив, що з наступного тижня російські окупанти можуть вдаватися до особливо жорстоких атак і провокацій. Українцям важливо не піддаватися ворожому тиску.

У Києві на День Незалежності заборонили проведення будь-яких масових заходів. Заборона діятиме з 22 по 25 серпня.

Російські окупанти люблять прив'язувати свої провокації до різних дат. Тому імовірно, що ворог битиме крилатими ракетами по містах нашої країни на День Незалежності України. Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «Загроза російських атак на День Незалежності – у поліції дали поради українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі