середа, 02 червня 2021 18:10

Загибель шестикласника у водоспаді: що розповіли в поліції

Загибель шестикласника у водоспаді: що розповіли в поліції
На Львівщині у водоспаді загинув шестикласник, який приїхав на екскурсію. Фото: lv.dsns.gov.ua

За справу про загибель шестикласника під час екскурсії на водоспаді Кам'янка на Львівщині взялася поліція.

Там підтвердили попередню версію, що школяр посковзнувся на мокрому камінні й упав у воду. Остаточну причину ще встановлюють, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"До водоспаду приїхала екскурсійна група із 44 учнів однієї зі львівських шкіл, трьох учителів і двох батьків. Під час фотографування один зі школярів, 12-річний хлопець, заліз на каміння, посковзнувся й упав у воду. Дитина померла до прибуття рятувальників і медиків", - кажуть у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робив селфі: подробиці загибелі школяра під час екскурсії

Тіло дитини направили на експертизу, яка має встановити причину смерті.

Справу розслідують як неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що спричинило смерть неповнолітнього. Винуватцеві загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

У селі Кам'янка Стрийського району на Львівщині у водоспаді загинув шестикласник. Хлопчик приїхав на екскурсію зі Львова. Трагедія сталася 2 червня приблизно об 11:56. Рятувальники розрізали бензопилою дерево, за яке зачепилася дитина, вивільнили й за допомогою рятувальних мотузок витягнули на берег хлопчика. Його передали медикам, але ті лише констатували смерть дитини.

Зараз ви читаєте новину «Загибель шестикласника у водоспаді: що розповіли в поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі