неділя, 10 квітня 2022 00:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Загарбник сім разів вдарив ракетами по Миколаївщині

Загарбник сім разів вдарив ракетами по Миколаївщині
Російські окупанти продовжують втрачати живу силу та техніку. Фото: скріншот з відео.

Російський ворог намагається викликати паніку та завдати максимальних руйнувань транспортних комунікацій на Миколаївщині. За день окупанти сім разів здійснили ракетні удари по області. Обійшлося без постраждалих.

Про це повідомив офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Він зазначив, що на Миколаївському та Херсонському напрямку противник обороняється і намагається підтягнути резерви нових сил.

"Під чисельними ворожими обстрілами наші війська утримують визволені території. Корабельне угруповання противника в Чорноморській операційній зоні продовжує чинити психологічний тиск щодо атаки узбережжя і нанесення ракетних ударів", - наголосив офіцер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти продовжують ракетами обстрілювати Одещину

За його словами, на півдні ворог втратив 37 окупантів та 4 одиниці техніки.

Назаров нагадав, що на Одещині розпочато подовжену комендантську годину.

Російські війська продовжують обстрілювати Миколаївський і Херсонський напрямки. При цьому в атаках звинувачують ЗСУ. За минулу ніч ворог втратив 12 осіб та дві одиниці техніки.

В Одесі та Одеській області на вихідні запровадили затяжну комендантську годину. Вона діятиме з 21:00 9 квітня до 6:00 11 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Загарбник сім разів вдарив ракетами по Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі