субота, 09 квітня 2022 14:49

Ворог продовжує обстрілювати Миколаївський і Херсонський напрямки - командування "Південь"

Ворог продовжує обстрілювати Миколаївський і Херсонський напрямки - командування "Південь"
В Одеській області від 21.00 9 квітня до 6.00 11 квітня оголошено тривалу комендантську годину. Фото: Вікіпедія

Російські війська продовжують обстрілювати Миколаївський і Херсонський напрямки. При цьому в атаках звинувачують ЗСУ. За ніч ворог втратив 12 осіб та дві одиниці техніки.

Про це повідомляє офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

"На Миколаївському й Херсонському напрямках наші війська продовжують утримувати території. Ворожі сили проводять артилерійські обстріли та інформаційні атаки на цивільне населення, намагаючись звинуватити в обстрілах саме Збройні сили України. За ніч противник втратив 12 осіб та дві одиниці техніки. Обставини вибуху, що пролунав у Чорноморську, уточнююються. За попередньою інфомармацією, постраждалих немає. Сигнал тривоги оголошено для безпеки цивільного населення", - заявив Владислав Назаров.

В Одеській області від 21:00 9 квітня до 6:00 11 квітня оголошено тривалу комендантську годину. В цей час заборонене перебування людей на вулиці та інших громадських місцях без спеціальних посвідчень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти продовжують ракетами обстрілювати Одещину

Російський ворог знову намагається вести повітряну розвідку об'єктів військової та критичної інфраструктури Одеси й області. На території так званої Придністровської Молдовської республіки, яка межує з Одеською областю, розташувалися російські військові угруповання. Також там активізувалася місцева армія.

Зараз ви читаєте новину «Ворог продовжує обстрілювати Миколаївський і Херсонський напрямки - командування "Південь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі