четвер, 30 червня 2011 19:56

Затриманий міліціонер з'їв помічені гроші на очах у перехожих

Затриманий міліціонер з'їв помічені гроші на очах у перехожих

Працівники УСБУ Вінниччини затримали міліціонера, який протягом чотирьох місяців продавав підслуховуючі пристрої. Чоловіка взяли в центрі Вінниці на вул. Театральна. Аби знищити речові докази, він видер у правоохоронців помічені гроші та з'їв їх на очах у перехожих.

"Було 450 гривень. Проковтнув все! Що і шматочка не залишилося. Потім взявся бити вилучені у нього два годинника з вмонтованою мініатюрною відеокамерою, і з такими ж пристроями брелок та портсигар. Проте, це йому навряд допомогло б. Наші працівники встигли відзняти процес передачі. Все відбувалося на очах у понятих", - каже прес-секретар  УСБУ у Вінницькій області Ірина Ярмолова.

Затриманий збував заборонені підслуховуючі пристрої, які заборонені в Україні. Таким приладдям мають право користуватися лише правоохоронці по роботі.

"Замовляв пристрої нелегально по інтернету з Китаю. При огляді у затриманого виявили флешку з даними, коли і кому він продавав підслуховуючі пристрої. Серед них приватні підприємці, ревниві чоловіки. Сьогодні затриманого відпустили на підписку про невиїзд. Проте, кримінальна справа порушена. Його очікує втрата свободи від 3 до 7 років. Відомо, що в правоохоронних органах він пропрацював близько трьох років", - додає Ярмолова.

Зараз ви читаєте новину «Затриманий міліціонер з'їв помічені гроші на очах у перехожих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі