вівторок, 27 грудня 2022 22:33

Спецтема: Війна Росії проти України

"За поранення взагалі нічого не платять": окупанти скаржаться, що командування обманює їх з грошима

"За поранення взагалі нічого не платять": окупанти скаржаться, що командування обманює їх з грошима
Гроші, які окупантам обіцяли за поранення, ніхто і не думає платити. Фото: Getty Images

Російські окупанти скаржаться, що командування не платить їм гроші, які були обіцяні за отримані поранення і контузії.

Про звільнення і взагалі говорити не доводиться, йдеться в перехопленні бесіди російського військового, який опублікувало Головне розвідувальне управління Міністерства оборони України.

Окупант розповів товаришеві, що виплат немає, звільнень немає, командування "кидає" з грошима за контузії та осколкові поранення, не платять і тим, хто отруївся фосфором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен четвертий російський "мобік" намагається втекти з фронту: ГУР розповіло подробиці

"Коротше, хорошого немає від слова зовсім. Єдине, ось там в частині, пацани кажуть, нова техніка заходить, так що скоро поїдемо на передок до вас" - йдеться в повідомленні.

Російські окупанти продовжують скаржитися на важке становище на фронті, погане оснащення і драконівські заходи своїх командирів з підтримання порядку в окупаційних військах. Наприклад, пияцтво в російській армії набуло такого повального характеру, що за нього почали розстрілювати.

До цього військовослужбовець РФ розповів своїй матері, як його армія знищує свої підрозділи. Він каже, що на фронті "все дуже серйозно".

Зараз ви читаєте новину «"За поранення взагалі нічого не платять": окупанти скаржаться, що командування обманює їх з грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі